kruidenstempel in hand

Kruidenstempel Massage

De kruidenstempelmassage maakt gebruik van de kracht van 3 therapieën: warmtetherapie, massagetherapie en kruidentherapie.

Eerst wordt het te behandelen lichaamsdeel gemasseerd met warme olie. Dit om de spieren alvast goed warm en los te maken. Daarna worden de kruidenstempels ingezet.

Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten voor bijvoorbeeld verlichting bij spierpijn, reuma en jicht. Door de warmte dringen de kruiden diep door in het onderliggende spierweefsels.

Deze massage is een Oosterse massage.

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust.

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen, maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten, omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

De  gebruikte kruidenstempels (twee traditioneel samengestelde handgemaakte kruidenstempels van 200 gram per stuk) blijven uw eigendom.

 

Bij geen klachten is deze massage preventief en puur genieten!

Behandeling 

Een kruidenstempel duurt minimaal 45 minuten. We spreken van te voren af hoe lang de massage duurt: minimaal 45 minuten tot maximaal 90 minuten.

De behandeling bestaat uit massage met warme olie en het gebruik van de kruidenstempels. Deze blijven daarna ook in uw bezit.

Kosten

Een set kost € 17,50 bovenop de behandelprijs voor een ontspanningsmassage, maar kan 4 tot 5 behandelingen worden gebruikt.

Bij 45 minuten massage :

€ 17,50 + 45 minuten € 45,00 = € 62,50.

Bij 60 minuten massage :

€ 17,50 + 60 minuten = € 77,50.